Geurneutralisatie

Onze geurneutralisatie pakt de stankoverlast tot in de moleculen aan. Dit betekent dat de stank definitief verwijderd wordt.
Vervelende geuren verwijderen

Hoe werkt geurneutralisatie?

Helaas komt het voor dat u bepaalde geuren niet uit een ruimte krijgt. Denk bijvoorbeeld aan een urinegeur of rooklucht. Het liefste wilt u deze geur uit de ruimte verwijderen, maar u heeft werkelijk alles zonder succes geprobeerd. Gelukkig kunnen wij u bij Van Es schoonmaakartikelen helpen met geurneutralisatie. De oorzaak van de stankoverlast ligt aan geurmoleculen die blijven dampen. Met speciale essentiële oliën zorgen we voor een chemische reactie bij deze moleculen. Hierdoor worden vrijwel alle geurmoleculen omgezet in niet geurende moleculen. 70% tot 90% van de stankoverlast wordt hierdoor professioneel geneutraliseerd. Door de behandeling te herhalen kunt u de rest van de stank verwijderen. Het eindresultaat is dat u geen last meer heeft van een stinkende geur die u constant waarneemt op locatie.

Voordelen geurneutralisatie

Stank definitief verwijderd
Onze geurneutralisatie pakt de stankoverlast tot in de moleculen aan. Dit betekent dat de stank definitief verwijderd wordt. We maskeren de geur niet, maar zorgen ervoor dat er echt een oplossing komt. Dit is het grote voordeel aan onze geurneutralisatie.

Lange termijn oplossing
Onze geurneutralisatie trekt bijvoorbeeld tot diep in de moleculen van uw beton. Het is dus geen tijdelijke oplossing, maar een oplossing voor de lange termijn. U voorkomt zo dat uw toiletten blijven stinken. Als de geur toch weer terugkomt na een paar maanden, dan kan u eenvoudig een tweede behandeling uitvoeren.

Biologisch afbreekbaar
U hoeft niet bang te zijn dat onze geurneutralisatie schadelijk is voor het milieu. Onze middelen zijn biologisch afbreekbaar en breken de geurmoleculen op een natuurlijke manier af. U kan de middelen daardoor zonder schade voor de gezondheid van mens en dier gebruiken.

Stank verwijderen

Diverse stank verwijderd

Urinegeur

Urinegeur is een ontzettend vervelende lucht en kan letterlijk in het begon getrokken zijn bij een openbaar toilet. Met geurneutralisatie kunt u zelfs deze geur verwijderen.

Rooklucht

Een vieze rooklucht in de auto is soms permanent aanwezig als er een langere tijd gerookt is. Wij kunnen met geurneutralisatie de rooklucht effectief verwijderen.

Brandlucht

Ondanks dat er opnieuw geschilderd etc. is hangt er nog steeds een brandlucht in huis. Gelukkig kan dit opgelost worden met geurneutralisatie.

Afvallucht

Een afvallucht kan ontzettend veel overlast geven. U merkt dit vooral bij een afvalruimte buiten. Onze geurneutralisatie kan zelfs buitenshuis gewerkt en verwijdert zo de vieze afvallucht.

Honden en kattenlucht

Urine door honden en katten of gewoon de stankoverlast door haren en huidschilders zijn al lang niet meer een bijkomstigheid. Met geurneutralisatie ruikt u niet meer dat er dieren in huis zijn.

Rioollucht

Een rioollucht ruiken ondanks dat er niets mis is met uw riool? U bent helaas niet de enige die hier last van heeft. Geurneutralisatie is hiervoor de oplossing.

Lijkgeur

Een lijklucht kan de oorzaak zijn als een lichaam te lang in huis of auto gelegen heeft. U kunt deze geur professioneel neutraliseren met onze geurneutralisatie.

Etensgeur

Ruikt het constant na restjes eten rond de keuken van uw restaurant? Of zijn er specifieke