Papierwaren

Van Es schoonmaakartikelen helpt u graag bij het maken van de beste keuze voor uw papierwaren.
Juiste keus voor hygiënische papierwaren

De juiste keuze voor papierwaren

Hygiënische papierwaren zijn verkrijgbaar in verschillende niveaus van duurzaamheid, kwaliteit, stevigheid, MVO, uitstraling en zachtheid. Het is afhankelijk van de toepassing welke papierwaren u het beste voor uw bedrijf kan gebruiken. Hier bestaat geen standaard kant en klare oplossing voor.

Van Es schoonmaakartikelen gaat daarom graag met u in gesprek over uw hygiëne behoefte als bedrijf, zorginstelling, school of camping. Wij gaan samen met u om de tafel zitten om te kijken waar u de hygiënische papierwaren precies voor gaat gebruiken. Op basis hiervan komen we met een oplossing op maat van uw behoeftes. Hierbij houden we rekening met uw eigen wensen en budget.

Over ons

Betrouwbaar
Bent u nog op zoek naar een vaste leverancier van uw schoonmaakartikelen? Van Es staat bekend als uw betrouwbare partner in schoonmaakartikelen. We leveren onze producten aan diverse scholen, bedrijven, campings, kerken en fabrieken.

Persoonlijke aandacht
Elke klant ongeacht de grote van de bestelling krijgt bij ons persoonlijke aandacht. We denken hierbij graag in oplossingen en helpen u bij het vinden van de juiste schoonmaakartikelen voor uw bedrijf of vereniging.

Zonder contract
Wilt u bij ons een bestelling plaatsen? Dit kan zonder contract. U zit bij ons nergens aan vast als u een bestelling plaatst. Neem dus gerust contact met ons op als u schoonmaakartikelen nodig heeft. Zelfs als u slechts eenmalig iets nodig heeft.

Kees van Es - Van Es schoonmaakartikelen

Soorten hygiënische papierwaren

Toiletpapier

Van standaard toiletpapier op kantoor tot jumbo rollen, waarbij u minder vaak de rol hoeft te vervangen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Keukenpapier

Keukenpapier wordt dagelijks in uw keuken gebruikt voor het reinigen van het werkblad. Het is hierbij belangrijk voor de gezondheid dat het juiste papier gebruikt wordt.

Handdoekrollen

Bij de toiletinrichting of schoonmaakruimtes mogen de handdoekrollen niet ontbreken. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste handdoeken.

Servetten

Servetten worden vaak door uw klanten gebruikt om na afloop de handen te reinigen. Wij denken hierin graag met u mee over de mogelijkheden en hoe u hier eventueel op kan besparen zonder in kwaliteit in te leveren.

Poetspapier

Even snel een doekje nodig om iets te reinigen? Poetspapier is hiervoor het ideale hulpmiddel binnen uw bedrijf en is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten.

Zakdoekjes

Zakdoekjes komen eigenlijk altijd wel van pas. Binnen ons assortiment verkopen we verschillende soorten zakdoekjes. We denken hierin graag met u mee.

Handdoekdispenser

Heeft u een handdoekdispenser nodig? Bijvoorbeeld in uw reinigingsruimte of in uw toilet? Wij hebben verschillende dispensers standaard op voorraad leverbaar.

Hygiënische zakjes

In het damestoilet is het fijn als er hygiënische zakjes ter beschikking gesteld worden. Hiermee kan u voorkomen dat maandverband door het toilet gespoeld wordt.