Reinigingsmachines

De beste reinigingsmachines afgestemd op uw wensen en budget
Reinigingsmachines en veegmachines

De juiste keuze in reinigingsmachines

Voor de aanschaf van reinigingsmachines is het belangrijk om vooraf goed advies in te winnen. Er is veel mogelijk voor de reiniging van bijvoorbeeld vloeren met machines. Maar het is vooral afhankelijk van uw branche welke machine het beste bij u past.

Van Es schoonmaakartikelen heeft een ruime ervaring met reinigingsmachines. Dankzij een samenwerking met verschillende machine leveranciers kunnen wij echt een onafhankelijk advies geven. We kijken hierbij niet naar het merk, maar puur naar uw wensen en eisen aan de machine.

Over ons

Betrouwbaar
Bent u nog op zoek naar een vaste leverancier van uw schoonmaakartikelen? Van Es staat bekend als uw betrouwbare partner in schoonmaakartikelen. We leveren onze producten aan diverse scholen, bedrijven, campings, kerken en fabrieken.

Persoonlijke aandacht
Elke klant ongeacht de grote van de bestelling krijgt bij ons persoonlijke aandacht. We denken hierbij graag in oplossingen en helpen u bij het vinden van de juiste schoonmaakartikelen voor uw bedrijf of vereniging.

Zonder contract
Wilt u bij ons een bestelling plaatsen? Dit kan zonder contract. U zit bij ons nergens aan vast als u een bestelling plaatst. Neem dus gerust contact met ons op als u schoonmaakartikelen nodig heeft. Zelfs als u slechts eenmalig iets nodig heeft.

Kees van Es - Van Es schoonmaakartikelen

Soorten reinigingsmachines

Veegmachine

De veegmachine zorgt ervoor dat elke dag het stof van de vloer gehaald wordt en de werkvloer of bedrijfsruimte weer schoongemaakt wordt.

Hogedrukreiniger

Voor het efficiënt reinigen van ruimtes, machines of de bestrating kan u gebruik maken van een hogedrukreiniger. Wij verkopen deze machine voor verschillende toepassingen.

Schrobzuigmachines

Wilt u de vloer grondig schrobben en stofzuigen met slechts één machine? Met onze schrobzuigmachines kan u efficiënt aan de slag gaan.

Stofzuigers

Van industriële stofzuigers tot dagelijks schoonmaakwerk voor elke gelegenheid en toepassing hebben wij bijpassende stofzuigers in ons assortiment.

Waterzuigers

Waterzuigers zijn efficiënte reinigers voor vloeren waarbij u nat kan stofzuigen. U kan zo elk type vuil opzuigen of vloeren een grondige reiniging geven.

Tapijtreinigers

Een vlek in het tapijt kan soms ontzettend lastig zijn om te verwijderen. Met onze professionele tapijtreinigers krijgt u zelfs de meest hardnekkige vlekken er weer uit.

Stoomreiniger

Efficiënt bacteriën doden op de vloer kan met onze professionele stoomreinigers. U kan zo zonder hardnekkige schoonmaakmiddelen een ruimte professionele reinigen.