Schoonmaakmaterialen

Van Es schoonmaakartikelen denkt graag met u mee voor een oplossing op maat.
Professionele schoonmaakmaterialen

De juiste professionele schoonmaakmaterialen

Voor uw bedrijf of zorginstelling bent u op zoek naar professionele schoonmaakartikelen. Hierbij zijn niet alleen de kosten van belang, maar ook het gebruiksgemak en de hygiëne. In de zorg is de dagelijkse schoonmaak van levensbelang. Maar ook in de keuken is hygiëne ontzettend belangrijk.

Van Es schoonmaakartikelen denkt hierin graag met u mee voor een oplossing op maat. Hierbij kijken we niet naar specifieke merken, maar naar de resultaten van de schoonmaakmaterialen. Zo leveren we altijd schoonmaakmaterialen die voor uw doeleinden het beste resultaat genereert.

Over ons

Betrouwbaar
Bent u nog op zoek naar een vaste leverancier van uw schoonmaakartikelen? Van Es staat bekend als uw betrouwbare partner in schoonmaakartikelen. We leveren onze producten aan diverse scholen, bedrijven, campings, kerken en fabrieken.

Persoonlijke aandacht
Elke klant ongeacht de grote van de bestelling krijgt bij ons persoonlijke aandacht. We denken hierbij graag in oplossingen en helpen u bij het vinden van de juiste schoonmaakartikelen voor uw bedrijf of vereniging.

Zonder contract
Wilt u bij ons een bestelling plaatsen? Dit kan zonder contract. U zit bij ons nergens aan vast als u een bestelling plaatst. Neem dus gerust contact met ons op als u schoonmaakartikelen nodig heeft. Zelfs als u slechts eenmalig iets nodig heeft.

Kees van Es - Van Es schoonmaakartikelen

Diverse schoonmaakmaterialen

Afvalzakken

Elke dag maakt u gebruik van afvalzakken. Wij zorgen dat deze bij uw wensen passen en u hierop kan besparen, zodat ze binnen uw budget passen.

Afvalbakken

Heeft u nog geen bijpassende afvalbakken? Wij realiseren graag afvalbakken op uw locatie. Hierbij houden we rekening met uw wensen en hygiëne eisen.

Huishoudelijke artikelen

Voor de dagelijkse schoonmaak zijn de huishoudelijke artikelen absoluut van belang. Wij helpen u graag bij de levering van uw dagelijkse gebruiksproducten.

Emmers

Bij Van Es schoonmaakartikelen leveren we emmers in verschillende maten en vormen. Uiteraard voldoen ze allemaal aan uw eigen wensen en eisen.

Microvezel en sopdoeken

Microvezel en sponsdoeken helpen u bij de dagelijkse schoonmaak van verschillende ruimtes. Wij adviseren u graag over de verschillende soorten.

Sponzen en zemen

Geen enkele spons is hetzelfde en het hangt van de toepassing af welke het beste bij u past. We kijken graag met u mee naar de toepassing van de sponzen en zemen.

Stofzuigerzakken

Stofzuigerzakken wilt u natuurlijk altijd standaard op voorraad hebben. Wij he