Schoonmaakmiddelen

Een juiste afstemming tussen product, budget en wensen.
Professionele schoonmaakmiddelen

Professionele schoonmaakmiddelen

Vrijwel overal kan u terecht voor professionele schoonmaakmiddelen. Elk merk beweert weer opnieuw het beste resultaat te realiseren. Maar voldoet dit merk ook echt aan uw verwachtingen als bedrijf, zorginstelling of ondernemer?

Van Es Schoonmaakartikelen heeft een ruime ervaring met verschillende merken schoonmaakmiddelen. We kijken niet perse naar het merk, maar naar onze ervaring met het product. Zo kijken we naar wat u verwacht van het schoonmaakmiddel en welke ruimtes u ermee wilt schoonmaken. Vervolgens maken wij voor u de afweging welk schoonmaakmiddel hier het beste bij past.

Over ons

Betrouwbaar
Bent u nog op zoek naar een vaste leverancier van uw schoonmaakartikelen? Van Es staat bekend als uw betrouwbare partner in schoonmaakartikelen. We leveren onze producten aan diverse scholen, bedrijven, campings, kerken en fabrieken.

Persoonlijke aandacht
Elke klant ongeacht de grote van de bestelling krijgt bij ons persoonlijke aandacht. We denken hierbij graag in oplossingen en helpen u bij het vinden van de juiste schoonmaakartikelen voor uw bedrijf of vereniging.

Zonder contract
Wilt u bij ons een bestelling plaatsen? Dit kan zonder contract. U zit bij ons nergens aan vast als u een bestelling plaatst. Neem dus gerust contact met ons op als u schoonmaakartikelen nodig heeft. Zelfs als u slechts eenmalig iets nodig heeft.

Kees van Es - Van Es schoonmaakartikelen

Schoonmaakgroothandel

Handzeep

Voor de hygiëne binnen uw bedrijf is het belangrijk dat de handen goed gewassen worden. Wij hebben voor elke situatie bijpassende handzeep om bacteriën te doden.

Interieurreiniger

Het reinigen van uw interieur vraagt om een specifieke aanpak. Wij denken hierin graag met u mee voor interieurzeep op maat.

Sanitairreiniger

Zorg ervoor dat alle bacteriën binnen uw badkamer of toilet gedood worden met de juiste sainitairreiniger. Wij helpen u hier graag bij het vinden van de juiste reiniger.

Vloerreiniger

Laat uw vloeren niet alleen blinken, maar maak ze ook hygiënisch schoon volgens de bekende normen. Wij zorgen voor een vloerreiniger die hierbij past.

Desinfectiemiddelen

Het desinfecteren van ruimtes of materialen kan letterlijk van levensbelang zijn. Van Es kan u hierin uitgebreid adviseren met bijpassende desinfectiemiddelen.

Vaatwastabletten

Zorg ervoor dat de afwas professioneel gereinigd wordt zonder dat dit ten kosten gaat van de hygiëne. Met onze vaatwastabletten wordt uw afwas weer blinkend schoon.

Wasmiddelen

In ons assortiment verkopen we wasmiddelen voor verschillende toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan het reinigen van dekbedden in de zorg tot de standaard wasmiddelen.

Industriereinigers

Binnen de industrie vraagt reiniging soms een compleet andere aanpak. We helpen u graag bij met een advies op maat voor industriere